Landbrukstjenester Hedmarken

Bli litt bedre kjent med våre ansatte, Andrè er først ute.

Vi ønsker at dere skal bli litt bedre kjent med våre ansatte, så nå stiller vi de samme spørsmål til mange og legger ut bilde og svar noen ganger i mnd. Først ut er Andrè Frisli=)

1. Navn, Alder, Sivilstand, Bosted: André Frisli, 24 år, samboer og to barn
2. Jobber med og hvor lenge: Jobbet med kyllingplukking siden 2014 med ett lite avbrekk på ett snaut år til høsten 2016. Har også jobbet som avløser i kufjøs siden sommeren 2018
3. Beste ved å jobbe hos oss: Det er helt klart at det er en fleksibel og variert jobb, og hvor jeg tjener forholdsvis godt. Og det er en arbeidstid som passer meg godt.
4. Hva liker du å bruke fritiden til: Jeg liker å være med familien min og jeg ser mye på film.
5. Favorittmat/drikke: Det er helt klart Cola og hvalbiff laget av mamma
6. Drømmeferien hvor går den og hvorfor: Den går til Tyskland med bil. Der er det rent pent, lett å finne frem og god mat og drikke. Og det er mange flotte fornøyelsesparker der.
7. Hva ville du brukt penge på om du vant en million: Reise og en BMW 550D,
8. Hvem ville du stå fast i heisen med, hvorfor: jeg tror Hans Olav Lalum jeg, da hadde jeg fått bryna hode mitt skikkelig, han er en smart og artig fyr.
9. Hvilke spørsmål vil du helst bli spurt om: Ja du kan jo spørre meg hvor jeg er om 10 år. Og da svarer jeg at jeg håper jeg har førerkort på lastebil og jobber med det=)