Landbrukstjenester Hedmarken

Her er Kjetil sjæfsplukkern vår!

Tettere på Kjetil Ottesen
1. Navn, Alder, Sivilstand og Bosted Kjetil Ottesen, 49 år, gift, fem barn, og bor i Brumunddal
2. Hva jobber du med og hvor lenge har du jobbet her? Jeg har jobbet her som kyllingplukker siden 1999.
3. Hva er det beste med å jobbe hos oss? Det er nok at du bestemmer ganske mye selv over hvordan hverdagen din skal være.
4. Hva liker du å bruke fritiden din til? Beste tiden er når jeg kan pusle med å sortere og katalogisere ting jeg samler på, som eks. bøker blader plater filmer tegneserier. Jeg føre manuelle lister på alt, må vite. Bruker nok mest tid på ungene som logistikkansvarlig, ivrig supporter og kanskje litt på trenersiden også. Så liker jeg å skru bil, som den tredje (noe som ikke alltid går sa bra—- hint hint=)=)=)
5. Favorittmat/drikke, Selvfølgelig er det biff med fløtegratinerte poteter og med brekkbøtter som også er gratinerte. Beste drikke er Bris eller øl.
6. Hva slags musikk liker du best å høre på? Metall må vite, (det kan vi jo egentlig se på hele gutten det=)
7. Drømmeferie hvor går den og hvorfor: Den går til Roma med fri tilgang på Vatikanets arkiver, for her ligger nok verdenshistoriens største hemmeligheter. Der kunne jeg fint blitt en ukes tid.
8. Hva ville du brukt pengene på om du fikk en million kroner? Da skulle jeg kjøpt en hel haug med unyttige ting, og minst ett par biler i tillegg.
9. Hvem ville du stå fast i heisen med, hvorfor? Atle Antonsen og Johan Golden, da kunne heisen stått en fem seks timer uten at det hadde blitt kjedelig. Dette er morsomme fyrer som er kjappe i replikken.
10. Er det noe du gjerne vil bli spurt om=) Nei takk, holdt i lange baner dette, men som en representant for det svake kjønn vil han bare tilføye at han ønsker seg tilbake til 80 tallet.