Landbrukstjenester Hedmarken

Velkommen Kristine=)

 

Som dere kanskje vet slutter Toril hos oss den 1 august, og inn kommer Kristine Holmen som er tilsatt fra 18 juni. Kristine er 39 år og bor i Brumunddal, hun er opprinnelig fra Sykkylven på Møre. Hun skal jobbe med lønn, regnskap og andre administrative gjøremål.

Dette er en allsidig dame, hun har utdannelse i økonomi og regnskap,  kjørelærer og hun holder på med oppdrett av Valais sau. Er samboer og har en sønn på 8 år. For å bli litt bedre kjent med henne kjører vi på med spørsmål=)

3. Hva tror du blir det beste med å jobbe hos oss? Litt vanskelig å si etter å ha jobbet er så kort tid, men fint å bli kjent med landbruket i området, og det virker som jobben er variert.

4. Hva liker du å bruke fritiden din til? Det blir Familie og sau for det meste, men jeg liker godt å drive med kreative ting, som smiing av knivblader og strikking. Noe det blir for lite tid til.

5. Favorittmat/drikke? Det må bli pinnekjøtt og Strawberry Daiquiri.

6. Hva slags musikk liker du best å høre på? Gammalrock

7. Drømmeferie hvor går den og hvorfor? Det må bli en biltur i Eurpoa, for da opplever enn og ser mer enn i «syden»

8. Hva ville du brukt pengene på om du fikk en million kroner? Hadde nok brukt dem på noe fornuftig, nedbetaler noe på gjeld kanskje, eller investert i bygg på eiendommen.

9. Hvem ville du stå fast i heisen med, hvorfor? Sønnen min Linus, da hadde tiden gått fort for han skravler mye.

10. Er det noe du gjerne vil bli spurt om? Nei takk, dette holder=)